ANKARA / MAMAK - Boğaziçi İlkokulu

Boğaziçi İlkokulu

Fahri KORUTÜRK Mah. Neşet Ertaş. Cad. NO 32 Mamak/Ankara
Vizyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Misyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştiren bir okul olmak..
Doğal Gaz
351,353,338 EGO otobüsleri ve Sıhıye-Ulus dolmuşları